handelsbetingelser

Virksomhedens juridiske navn: malbilligt.dk ApS
CVR nr.:31883164
Adresse: Solbakken 6, 3230 Græsted
E-mail adresse: malbilligt@gmail.com
Telefonnummer: 50694547
Webshoppens etableringsår: 2003

Bestilling

Alle priser på websitet angives inklusive moms.
Alle priser på websitet angives inklusive alt
Aftaler på vores website kan indgås på følgende sprog: Dansk
Hvis du ønsker at modtage en kopi af din ordrebekræftelse kan du logge ind på siden eller sende en mail til malbilligt@gmail.com

Rabat/kuponkoder kan benyttes af Malbilligt-klubbens kunder. Rabatten bliver fratrukket allerede i bestillingsprocessen, hvor kunden skal indtaste rabatkoden under kurven, der kan, må kun bruges 1 Rabat/kuponkoder af gangen pr ordre. Dvs. Man må ikke bruge flere koder af gange for på den måde at opnå større rabat på en ordre..

Betaling

I vores e-butik kan du betale med følgende betalingsmidler:
Der er ingen gebyrer ved betaling på malbilligt.dk:
Dankort og VISA/Dankort. Gebyr: 0 kr
EDankort. Gebyr: 0 kr
Dansk-udstedte Mastercard, Maestro og Visa Electron: Gebyr 0% af transaktionsbeløbet
Dansk-udstedte American Express: Gebyr 0% af transktionsbeløbet
Alle ikke dansk-udstedte kort (Eg. International udstedt Mastercard): Gebyr 0% af Transaktionsbeløbet

Levering

Fragt 50 kr. pr. samlet ordre i Danmark. Vi sender vores varer med fragtmand, Post Danmark eller egen bil.
(De fleste varer er fremme i løbet af 3 hverdage). Husk der leveres ikke lørdage og søndage. Med Post Danmark leveres varen dagen efter afsendelse. Varer, der leveres med fragtbil, leveres til første dør i stueetagen.

Hent selv

Hvis du ønsker at hente selv, kan du gøre dette alle hverdage mellem 09-15 på vores adresse i Græsted hvorfor vi beder dig kontakte os, hvis du ønsker ekstra varer med når du afhenter malingen.

Betaling

I vores e-butik kan du betale med følgende betalingsmidler.
Ved køb på malbilligt.dk er det muligt at betale med elektroniske betalingsmidler, det vil sige Dankort/VISA, MasterCard.
Når du betaler, er du altid sikret mod misbrug. Du har nemlig mulighed for at afvise en betaling, når du modtager din betalingsoversigt. Du har ingen selvrisiko i tilfælde af at dit kort bliver misbrugt i en internet-butik, der benytter SSL (Secure Socket Layer) i sit betalingssystem(og det gør vi naturligvis). Dermed er du bedre sikret end i den fysiske verden, hvor du har en selvrisiko på 1200 kr. når dit dankort misbruges ved brug af pinkoden.

Data du sender i forbindelse med køb betalt med betalingskort er krypterede (SSL), og det er således kun PBS, der kan læse dem. Hverken malbilligt.dk eller andre har mulighed for at læse dataene.
Beløbet for varerne trækkes først, når varerne sendes fra malbilligt.dk Der kan aldrig trækkes et større beløb, end det du har godkendt ved købet.

Fortrydelsesret

Du har 30 dages fortrydelsesret, når du handler på malbilligt.dk.

Fortrydelsesfristen udløber 30 dage efter den dag du;
a) har modtaget din vare
b) får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis
c) får det sidste parti, eller den sidste del i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om levering af en vare, der består af flere partier eller dele

Du skal inden 30 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved en af følgende kontaktmuligheder:
Mail: malbilligt@gmail.com
Tlf: 50694547
I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.
Du kan også vælge at benytte vores standardfortrydelsesformular og sende med retur. Den finder du nederst på denne side.

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

Til sidst er det vigtigt for os at nævne, at vi altid er til at tale med, og disse regler blot er en del af EU’s nye forbrugerlov, som vi naturligvis overholder til fulde, og endda mere til. EU’s regler siger 14 dage. Vi vil dog gerne sikre tilfredse kunder hvorfor vi har forlænget dette til 30 dage.

Derfor skal du endelig ringe til os hvis du har spørgsmål omkring returnering af varer, så finder vi ud af en løsning.

Returnering

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse og senest 30 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

Visse varer kan i kraft af deres art ikke returneres med normal post, hvilket gælder for alle typer maling og træbeskyttelse.
Udgifterne for returnering af ovenstående varetyper forventes højst at beløbe sig til ca. 750 DKK.

Varens stand, når du sender den retur
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.
For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.
Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstraomkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale.

Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet. Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:

malbilligt.dk ApS
CVR:31883164
Solbakken 6
3230 Græsted
Tlf: 50694547
Email: malbilligt@gmail.com

Vi er ALTID til at tale med – har du købt for meget af en vare? – Så kan du nemt returnere via et af vores afhentningssteder, og det er selvfølgelig helt gratis. Vi fører pengene tilbage, så snart tilbageleveringen er godkendt på afhentningsstedet. Vi beder dig kontakte os inden på tlf 50694547, eller pr. mail på malbilligt@gmail.com
Du kan også give fysisk fremmøde på vores adresse og dér returnere varen og fortryde købet.

Hvad skal jeg sende med tilbage?
Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen.
Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lign.

Reklamation

Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse på varekøb.
Der gives efter købeloven en reklamationsret i 24 måneder på alle varer. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Reklamationsretten betyder, at du som kunde kan klage over fejl og mangler ved produktet som er opstået 24 måneder efter købet. Det er dog en forudsætning at disse mangler, ikke er opstået som følge af din fejlagtige brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd, der har medført manglen. Du skal reklamere inden rimelig tid efter du har konstateret manglen.

Reklamerer du inden 2 måneder anses reklamationen altid for værende rettidig. Vi refunderer fragtomkostninger, som du måtte have i forbindelse med returnering af varen, når reklamationen er berettiget. Som udgangspunkt ombyttes varen, hvis muligt.

Ved særlige omstændigheder kan vores leverandør ønske at se omfanget af manglen. Dette gøres for at kunne optimere produktet, og mindske eventuelle produktionsfejl.

Er der mod forventning noget galt med produktet, skal varen sendes til følgende adresse:

malbilligt.dk ApS
CVR:31883164
Solbakken 6
3230 Græsted
Tlf: 50694547
Email: malbilligt@gmail.com

Vi har brug for følgende information, når du sender varen til os
Når du returnerer varen, bedes du oplyse, hvad problemet er, så detaljeret som muligt.
Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende.
Husk, at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Persondatapolitik

For at du kan indgå aftale med os på malbilligt.dk, har vi brug for følgende oplysninger:
Navn
Adresse
Telefonnummer
E-mail adresse
Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig.
Personoplysningerne registreres hos malbilligt.dk ApS og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.
Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor. Direktøren og ansatte for malbilligt.dk ApS har adgang til de oplysninger, der registreres om dig. Den dataansvarlige på malbilligt.dk er direktør Henning Faber.
Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret.
Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret.
Oplysninger afgivet til malbilligt.dk videregives eller sælges på ingen måde til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

Nyhedsbrev

Ved tilmelding til nyhedsbrev registrerer vi din e-mail adresse. E-mail adressen videregives kun til Mailchimp.com som er det program hvorfra vi sender vores nyhedsbreve.

Som registreret hos malbilligt.dk ApS har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven, og henvendelse i forbindelse hermed rettes til malbilligt.dk ApS via e-mail malbilligt@gmail.com

Klageadgang

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til kundeservice på 50694547, eller mail malbilligt@gmail.com. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til relevante nævn på området, såfremt betingelserne herfor er opfyldt.
Du kan klage til:
Forbrugerombudsmanden
www.forbrugerombudsmanden.dk
Carl Jacobsens vej 35
2500 Valby
forbrugerombudsmanden@kfst.dk
41 71 51 51 (Hverdage 9-12)

Standardfortrydelsformular