Helmat og holdbar træbeskyttelse fra Jotun

Med forårssolen og varmen er det blevet sæson for at beskytte sit træværk. Demidekk Ultimate Helmat er en ny helmat træbeskyttelse fra Jotun. Den nyudviklede matte træbeskyttelse er lige så beskyttende, holdbar, farvestabil og smudsafvisende som produkter med langt højere glansgrad.

Demidekk Ultimate Helmat har glans 3. Den lave glansgrad gør, at træværket får et helt mat og elegant udseende, og farven på træværket fremstår ensartet og smuk under alle lysforhold og fra alle betragtningsvinkler. Med det helmatte resultat undgår man desuden at blive blændet af lysreflekser fra sit træværk – uanset om man vælger en lys eller mørk farve.

Den nye træbeskyttelse kan fås i alle farver. Både farven og det elegante, matte look holder sig over lang tid. Produktet giver træværket en effektiv vandafvisende og slidstærk overflade, og den meget lange holdbarhed betyder, at man ikke skal behandle sit træværk så ofte.

Demidekk Ultimate Helmat er baseret på Jotuns AMA-teknologi (AlkydModificeret Akryl) og er blevet udviklet samt testet i vind og vejr gennem 10 år med særdeles gode resultater.

Yderligere information om Demidekk Ultimate Helmat og nærmeste forhandler kan findes på www.jotun.dk