LADY maling Loft- og vægmalinger – når kun det bedste er godt nok til din bolig!

Når du maler med LADY, får du en maling, der både er nem at påføre, og som giver dig et perfekt slutresultat. Vi fornyer vores boliger som aldrig før, og finder inspiration til at forny vores boligindretning i alle medier. Med LADY bliver det både hurtigere og nemmere at føre inspirationen ud i praksis.

Her er de forskellige serier af Jotun Lady maling:

LADY maling Pure Color
Malingens lune, matte finish giver en enestående og flot farveoplevelse, hvor den ægte farve kommer til sin ret. Malingen er af højeste kvalitet og sikrer, at det flotte udseende bevares i lang tid.
Malingen er rengøringsvenlig og har en slidstærk overflade.
LADY Pure Color anvendes indendørs i tørre rum på vægge af bygningsplader, overmalbart tapet, glasvæv/-filt, puds, beton og sandspartel.
Lady maling produkter-inspiration-lak-01

 

 

 

 

LADY Wonderwall
En ny type vandfortyndbar akryl dispersionsmaling med en suveræn vaskbarhed og en god smudsafvisende effekt, der er kombineret med stor slidstyrke.
Pletter fra kaffe, farvestifter, frugtsaft, rødvin m.m. er nu blevet nemmere at fjerne. Og rengøringen efterlader ikke skjolder på væggene! En vægmaling, der nu kan løse mange af de små “uheld”, der dagligt sker i hjemmet – fx. når de kære små har tegnet på væggene, eller du spilder en kop kaffe, der sprøjter over på væggen.
Lady maling produkter-inspiration-trae-02

 

 

 

 

LADY Væg 10
LADY Væg 10 er en opløsningsmiddelfri vandfortyndbar akrylmaling. Den er nem at påføre, dækker godt og er nem at holde ren. LADY Vegg 10 giver en silkemat overflade og er velegnet til vægflader, som udsættes for belastning.
LADY Vegg 10 er baseret på de bedste råvarer – noget som giver produktet ekstra god vedhæftning og et virkelig flot slutresultat.
Silkematte overflader passer godt til vægge, hvor der stilles lidt strengere krav til overfladen. En silkemat glans passer til de fleste rum og forhold.
Lady maling produkter-inspiration-trae-03

 

 

 

 

LADY Vådrum
LADY Vådrum Halvblank 20 er en vandfortyndbar akryl maling, der kan anvendes i fugtige rum som fx badeværelse og bryggers. Produktet har en god vandfasthed og gode vedhæftningsegenskaber.
LADY Vådrum maling er modstandsdygtig mod fugt og er skimmelhindrende.
Lady maling produkter-inspiration-vaeg-03

 

 

 

 

LADY Tak/Loft
LADY Tak/Loft er en vandfortyndbar, helt mat dispersionsmaling.
I LADY Loftmaling har vi kombineret egenskaberne “let at rulle” og “sprøjter meget lidt” – to egenskaber, der ofte er uforenelige.
LADY Loftmaling er derfor meget behagelig at arbejde med. Den har en suveræn dækkeevne, hæfter godt, gulner ikke og giver et loft, der er fri for skjolder.
Lady maling produkter-inspiration-vaeg-01

 

 

 

 

LADY Design
LADY Design er en vandfortyndbar olielasur, der er baseret på moderne hybridteknologi. Produktet giver en transparent, gylden effekt. Ved at anvende forskellige påføringsteknikker får man et smukt og elegant udseende.
Kan tones til kobber og guld. Anvendes til dekoration af malede vægge, paneler og andet interiør.

Lady maling produkter-inspiration-vaeg-02

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *