Hurtig og nem oversigt!

Vi vil gerne gøre det nemt for dig, så du hurtigt kan se, hvilke produkter du kan bruge til dine indendørs maleprojekter! Husk dog altid at få gode råd og vejledning hos din lokale Jotun Forhandler, inden du går i gang med dit maleprojekt. Husk også at læse emballagen omhyggeligt, inden du bruger de forskellige produkter, og læs også vores tekniske datablade for at få en komplet information om produkterne.

Se, hvor og til hvad du kan bruge vores allergivenlige maling SENS.

SENS Væg- og Træmaling 10 og 30

SENS Væg- og Træmaling i glans 10 og 30 er kombinationsprodukter, som du kan bruge på både træværk og vægflader, som fx trævægge- og lofter, lister, puds beton, MDF, bygningsplader, tapet, glasvæv og sandspartel. SENS er det sikre valg til både vægge og træ, når du skal male indendørs og tænker på helse og indeklima.

SENS Grunder

En vandfortyndbar akrylgrunder, der kan anvendes indendørs i tørre rum sammen med de øvrige SENS produkter. SENS grunderen er en del af SENS serien, som er den eneste malingserie, der er godkendt af Norges Astma- og Allergiforbund. Alle SENS produkterne afgiver minimal lugt og emission – både under påføring, og når malingen tørrer op.

a2 a0 a1