grundmaling

Se, hvor og til hvad du kan bruge vores forskellige grundmalinger!

Jotun Hæftegrunder Universal

En almindelig, lugtsvag, hvid akrylgrunder til indendørs brug, der er nem at male med, tørrer hurtigt og nem at slibe. Kan bruges til de fleste indendørs underlag, som fx ubehandlet træ, allerede malede blanke underlag, laminat og hår plast.
Giver et godt underlag for den efterfølgende malebehandling.

Jotun Knast- og Spærregrunder

En indendørs grunder, der er både grunder og knastlak i ét og samme produkt. Grunderen spærrer og isolerer for gennemslag fra fx knaster, gulnet træ, sod, nikotin og misfarvninger fra vand- og olieopløselige farvestoffer.
Kan anvendes på alle underlag, hvor der er behov for at isolere knaster og gennemslag fra underlaget.
Kan også bruges som en almindelig, indendørs grunder som vores Jotun Hæftegrunder Universal.

Jotun Knastlak

En klar knastlak til indendørs brug, der er baseret på epoxyharpiks, og som du kan bruge, hvis der er behov for at dække enkelte knaster på det træ, der skal have en efterfølgende, dækkende behandling.
Produktet begrænser muligheden for gennemslag fra knaster, gulnet træværk, sod, nikotin og reducerer misfarvning fra vand- og olieopløselige farvestoffer.
Gennemslag fra harpiks fra knaster er dog et naturligt fænomen, som altid vil kunne ske.

Jotun Grunder/Lim til Vådrum

Jotun Grunder/Lim til Vådrum skal du bruge til forlimning, limning og grunding af Jotuns glasvæv og vådrumstapeter på gipsplader til vådrum og på puds og beton i vådzoner. Skal overmales med to x LADY Vådrum 20. Bør ikke anvendes på spånplader i vådrum.

produkter-inspiration-grunding-01 produkter-inspiration-grunding-03

produkter-inspiration-grunding-02