gulvprodukter

Se, hvor og til hvad du kan bruge vores forskellige produkter til gulve!

Trestjerner Gulvmaling

En vandfortyndbar polyurethanforstærket alkydmaling til indendørs brug på træ og beton i tørre rum. Malingen er lugtsvag og nem at påføre, tørrer hurtigt og giver en meget god vedhæftning til underlaget. Malingen kan fås i mat, halvblank og blank og kan tones i en lang række farver. Må ikke anvendes på nystøbte gulve og/eller på fugtige underlag.

Trestjerner Betonmaling

En halvblank, vandfortyndbar akrylmaling til betongulve. Malingen er lugtsvag og nem at påføre, tørrer hurtigt, gulner ikke og danner en hård, slidstærk og rengøringsvenlig overflade. Kan anvendes indendørs på ubehandlede og tidligere behandlede betongulve med normal slitage. Produktet må ikke anvendes direkte på nystøbt beton, inden den er hærdet og heller ikke på fugtige underlag.

Trestjerner Gulvolie

En eksklusiv overfladebehandling, der er nem at påføre. Olien er meget lugtsvag og anvendes indendørs på nye og afslebne trægulve og på afslebne parketgulve. Kan også bruges på ludbehandlet træ. Gulvolien giver træet en silkemat overflade, der fremhæver dets naturlige nuancer og struktur. Olien kan tones i mange farver.

Trestjerner Lud

En vandfortyndbar, miljøskånsom, hvidpigmenteret lud. Produktet stopper effektivt træets gulningsproces og giver det et lyst, ensartet udseende. Anvendes til ludbehandling af nye træpaneler, trægulve og andet interiør af gran og fyr i tørre rum. Kan også anvendes til løvtræ, men farven vil variere noget fra træsort til træsort. Det anbefales at lave et prøveopstrøg.

produkter-inspiration-gulv-02produkter-inspiration-gulv-03

 

 

produkter-inspiration-gulv-01