Jotun Lady maling, når det er bedst:

LADY Supreme Finish, LADY Interior Finish og LADY Classic -når kun det bedste er godt nok til maling af træ og metal indendørs! Når du skal male, beskytte ellerdekorere både træ og metal indenfor i din bolig, kan du vælge imellem
akrylmaling og oliemaling, men vælg Jotun Lady maling.
Her er de forskellige muligheder:

LADY Interior Finish
LADY Interior Finish er en vandfortyndbar, lugtsvag, akrylmaling.
Malingen har en god dækkeevne og giver en jævn og pæn overflade – og du kan male 2 gange på samme dag.
Lady Interior Finish anvendes som mellem- og topstrøg på træpaneler, lister, døre og andet interiør.
LADY Interior Finish findes i glans 10 og 40.
+ foto

LADY Classic
LADY Classic er en slidstærk interiørmaling, der er baseret på helt nye og moderne alkydolier og fortyndet med de mest miljøvenlige opløsningsmidler.
Produktet kan anvendes til alle former for maling af træ og metal – fx maling af døre, møbler, køkkenlåger, vinduer, lister etc.
LADY Classic maling fylder godt, løber ikke og flyder meget fint sammen. Den oliebaserede maling er behagelig at arbejde med, og slutresultatet bliver som om, det var sprøjtemalet.
LADY Classic maling findes i glans 40.
+ foto

LADY Interiørbeis
LADY Interiørbeis er en mat, vandfortyndbar olielasur, der anvendes indendørs på ubehandlet, lyst træ som vægge, lofter, gulve, døre, lister og møbler.
Træ er et levende materiale og LADY Interiørbeis vil optræde forskelligt på forskellige typer træ. Farven, der fremkommer, afhænger af, hvordan træet suger lasuren til sig, og i hvor fyldigt et lag, den påføres. De forskellige gule toner, der findes i træ, vil også påvirke farven, så den kan variere noget fra område til område.
Vi anbefaler derfor at lave et prøveopstrøg på et tilsvarende underlag, før du begynder på dit maleprojekt.

+ foto