loft-og-vaeg-1024x253

Se, hvor og til hvad du kan bruge vores loft- og vægmalinger!

Indendørs væg- og loftmalinger vælges til underlag som fx glasvæv/-filt, puds, tapet og bygningsplader. Til vægge af træ anbefales dækkende malinger som LADY Supreme Finish og LADY Interior Finish eller en transparent maling som LADY Pure Nature.

LADY Væg 10

Vores klassiske vægmaling, der kan bruges til indendørs vægge i alle rum (dog ikke til vådzoner i badeværelse og bryggers). Meget vaskbar akrylmaling i glans 10. En virkelig god allround maling, hvis man ikke ønsker helt matte vægge. Malingen er miljømærket med Blomsten og Svanen.

LADY Wonderwall

Den mest robuste vægmaling vi nogensinde har produceret. Kan anvendes til indendørs vægge i alle rum (dog ikke til vådzoner i badeværelse og bryggers), men er især velegnet til vægge, der stiller store krav til slitage som fx entré, børneværelse og køkken. En ekstremt vaskbar akrylmaling i glans 10. Malingen er miljømærket med Blomsten og Svanen.

LADY Pure Color

Vores smukkeste vægmaling nogensinde. En supermat akrylmaling (glans 02), der samtidig er meget vaskbar. Giver væggen et smukt og blødt udseende. Kan bruges til indendørs vægge i alle rum (dog ikke til vådzoner i badeværelse og bryggers). Malingen er miljømærket med Blomsten og Svanen.

LADY Balance

Malingen med det gode indeklima. En mat (glans 05) og samtidig vaskbar akrylmaling. Lugter minimalt og er godkendt af Eurofins Indoor Air Comfort Gold. Kan bruges til indendørs vægge i alle rum dog ikke til vådzoner i badeværelse og bryggers). En fin maling, hvis man ønsker en mat væg, men ikke helt så mat som LADY Pure Color. Malingen er miljømærket med Blomsten og Svanen.

LADY Vådrum

En fugtbestandig akryl vægmaling, der er godkendt til anvendelse i vådrum og vådzoner i badeværelser og bryggers. Glans 20. Malingen er miljømærket med Blomsten og Svanen.

Jotun Væg og Loft

Med Jotun Væg og Loft får du en akrylforstærket pva 2 i 1 maling i glans 05. Giver et pænt resultat og er et alternativ til LADY vægmalingerne, hvis du ønsker en billigere væg- og loftmaling. Malingen er miljømærket med Blomsten og Svanen.

Jotaplast vægmaling

En akrylforstærket pva maling i glans ca. 07. Endnu et alternativ til LADY vægmalingerne, hvis du ønsker et god, men billigere maling til rum, der trænger til lidt genopfriskning. Malingen er miljømærket med Blomsten og Svanen.

LADY Perfection

Vores allerbedste loftmaling, der er nem at male med. LADY Perfection er helmat (glans 02) og kan tones i mange farver. LADY Perfection giver et smukt, ensartet resultat og drypper og sprøjter ikke, når du ruller malingen på. Anvendes indendørs i tørre rum.

Jotaplast Loft

En akrylforstærket pva maling til lofter i glans 02. Giver et pænt resultat og er et alternativ til LADY loft, hvis du ønsker en billigere loftmaling. Anvendes indendørs i tørre rum. Malingen er miljømærket med Blomsten og Svanen.

produkter-inspiration-vaeg-01 produkter-inspiration-vaeg-02 produkter-inspiration-vaeg-03