metalmaling-1024x253

Se, hvor og til hvad du kan bruge vores forskellige malinger til metal!

Quick Bengalack Universallak

En alkydmaling i glans 90, der giver en hård, blank, superflot og slidstærk overflade. Malingen er vejrbestandig og kan derfor bruges både inden- og udendørs som topstrøg på metal, træ og hård plast – fx jernkonstruktioner, maskiner, hegnspæle, gitter/hegn, cykler, møbler, haveredskaber etc. Kan tones i mange farver. Fås også silkemat i sort.

Quick Bengalack Grunder

En vejrbestandig/rusthindrende alkydgrunder, der kan anvendes både inden- og udendørs på underlag, hvor temperaturen ikke overstiger 90 grader. Grunderen kan også anvendes som topstrøg og giver da overfladen et silkemat udseende. Fås i farverne hvid, sort, rødbrun, grå, metalgrå og zink.

Quick Bengalack Aluminiumsmaling

En alkydbaseret maling med aluminiumspigmenter, der giver en flot, silkemat aluminiumsfinish til underlag af metal, træ og hård plast. Kan anvendes både ude og inde som topstrøg på fx jernkonstruktioner, bølgeblik, maskiner, gitter hegn, cykler, møbler etc.

Quick Bengalack – Ret på rust

En alkydbaseret metalmaling, der forebygger og hindrer rustdannelse. Malingen er både grunder og topstrøg i et og samme produkt. Danner en blank, slidstærk og hård overflade, der er vejrbestandig og som har en god vand- og kemikaliebestandighed. Kan tones i mange farver i glans 90. Fås også i silkemat i sort.

produkter-inspiration-metal-03 produkter-inspiration-metal-02 produkter-inspiration-metal-01