spartel-1024x253

 

Se, hvor og til hvad du kan bruge vores forskellige spartelprodukter!

Jotun Letspartel Medium

En indendørs spartelmasse, der bruges til samlinger og pletspartling af gipsplader og andre bygningsplader. Kan udspartles i op til 4 mm uden at danne sprækker. Krymper kun minimalt og har en meget god vedhæftning til underlaget. Kan også anvendes til spartling af puds og beton.

Jotun Letspartel Grov

En indendørs spartelmasse, der bruges til fuld- og pletspartling af bygningsplader, puds og beton. Kan udspartles i op til 10 mm uden at danne sprækker og krymper kun minimalt. Kan også anvendes til udfyldning af huller og til udjævning af grove underlag. Vi anbefaler ikke, at spartelmassen bruges i forbindelse med strimling.

Jotun Gipspladespartel Fin

Et let spartelmasse, der anvendes til spartling af samlinger og pletspartling af gipsplader og andre bygningsplader. Kan også anvendes til spartling af puds og beton. Spartelmassen er velegnet til strimling af gipspladesamlinger.

Jotun Spartel Vådrum

En indendørs spartelmasse, der bruges til samlinger og fuld- og pletspartling af gipsplader og andre bygningsplader og til spartling på beton og puds i vådrum.

Jotun Akrylspartel til træ

Et let, indendørs spartelmasse, der tørrer hurtigt, er nem at slibe og som giver en flot overflade. Du kan bruge vores akrylspartel, når du skal spartle døre, lister og andet træværk.

Jotun Spartel til træ – Olie

En oliebaseret spartel til træværk, der er ekstra stærk og som tåler belastning. Spartelmassen er nem at slibe og giver en flot overflade. Hvis du vælger en oliespartel til dit træ får du en vandfast og frostsikker spartel til døre, lister og andet træværk. Du kan også bruge den til træværk i vådrum.